Extra

    NL  |  EN  |  FR  |  DE

Only in Dutch – Uniquement en néerlandais – Nur auf Niederländisch.

Geef een ezel haver en hij loopt naar de distels!
> Eenieder heeft zijn eigen smaak.

Uw reacties

 1. Hoi Mooie ervaring voor onze ‘special’ Dyami… Vorige zondag gaan frezelen, knuffelen met de ezels… In het begin wat afwachten wat .. maar na even wennen begon hij zelf ook contact te zoeken met de lieve ezel tippex. Stilaan wat aaien en contact zoeken…. mooi om te zien dat hij door de rust van de ezels ook zelf rust vond… Een klein ritje in de wei vond hij ook leuk😃😃 Tijdens de rit naar huis..zagen we een een blij ontspannen Dyami die er van genoten had mede dankzij de Joris en Alice die dit mooi aanvoelen en begeleiden! Veel succes en doe zo voort! Bedankt voor deze mooie ervaring en we komen zeker terug! Dyami John Carmen

 2. Kennis maken met “Ezelskruid”… wat een ontdekking!! Joris en Alice, proficiat, geniet van jullie knappe, gezonde, eerlijke initiatieven. Ik wens jullie veel opvolgers voor een toekomst waarin mensen vertrouwd geraken met deze knappe combinatie!

 3. Dit is echt genieten, heerlijk om door jullie site te bladeren. Mooi gedaan! Het werd echt tijd dat dit geestelijk kind geboren werd! Ik zit te popelen om binnenkort een ezelwandeling te reserveren. En dat de corona maar snel onder controle is, zodat we snel bij Alice aan de tafel kunnen zitten om ons te verrijken met kruidige wetenswaardigheden. Dikke proficiat!

 4. Kristin Mortelmans op Extra

  Hey Alice Leuke website! Proficiat! Aan de natuurateliers wil ik zeker graag deelnemen als Corona voorbij is.

 5. Geweldige kudde! Superleuke ezels!!

Nuttige links

Het Netepaleis | Villa Tulsi

Op pad met ezels: Mediane Europe | The Donkey Sanctuary

Literatuurlijst

Literatuurlijst

5 thoughts on “Extra

 1. Hey Alice
  Leuke website! Proficiat!
  Aan de natuurateliers wil ik zeker graag deelnemen als Corona voorbij is.

 2. Dit is echt genieten, heerlijk om door jullie site te bladeren. Mooi gedaan! Het werd echt tijd dat dit geestelijk kind geboren werd! Ik zit te popelen om binnenkort een ezelwandeling te reserveren. En dat de corona maar snel onder controle is, zodat we snel bij Alice aan de tafel kunnen zitten om ons te verrijken met kruidige wetenswaardigheden. Dikke proficiat!

 3. Kennis maken met “Ezelskruid”… wat een ontdekking!!
  Joris en Alice, proficiat, geniet van jullie knappe, gezonde, eerlijke initiatieven.
  Ik wens jullie veel opvolgers voor een toekomst waarin mensen vertrouwd geraken met deze knappe combinatie!

 4. Hoi

  Mooie ervaring voor onze ‘special’ Dyami…
  Vorige zondag gaan frezelen, knuffelen met de ezels…
  In het begin wat afwachten wat .. maar na even wennen begon hij zelf ook contact te zoeken met de lieve ezel tippex. Stilaan wat aaien en contact zoeken…. mooi om te zien dat hij door de rust van de ezels ook zelf rust vond…
  Een klein ritje in de wei vond hij ook leuk😃😃
  Tijdens de rit naar huis..zagen we een een blij ontspannen Dyami die er van genoten had mede dankzij de Joris en Alice die dit mooi aanvoelen en begeleiden! Veel succes en doe zo voort!
  Bedankt voor deze mooie ervaring en we komen zeker terug!
  Dyami John Carmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *